KAJ JE NOVEGA NA KMETIJI

Nakup opreme za predelavo mleka

Trajanje vključenosti v podukrep M4.2 – Podpora za naložbe v predelavo, trženje oziroma razvoj kmetijskih proizvodov za leto 2017– vložitev vloge:  29.11.2017 – prejem odločbe o pravici sredstev: 16.4.2018 – oddaja zahtevka za izplačilo sredstev november 2018

Previous Next

Vsako leto damo na ocenjevanje par naših izdelkov in letos smo ponosni zopet na prejeta priznanja, saj nam je to dokaz, da delamo dobro.

Previous Next

Uspelo nam je urediti nov hlev za mlado živino. Živali se počutijo odlično, prav tako tudi mi. 

Novogradnja hleva za krave molznice in mlado živino z opremo ter nakup mešala za gnojevko

Trajanje vključenosti v podukrep M4.1 – Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva: avgust 2016 – vložitev vloge, 12.7.2017 – prejem odločbe o pravici sredstev, oktober 2017 – oddaja zahtevka za izplačilo sredstev.

POVZETEK
Kmetija je na javnem razpisu kandidirala v novogradnjo hleva za krave molznice in mlado živino z opremo ter nakup mešala za gnojevko. Naložba je bila nujna, saj je obstoječi hlev za vzrejo mlade živine oziroma plemenskih telic premajhen, ima zastarelo in iztrošeno opremo, pogoji za živali in delovni pogoji so zelo oteženi.

Previous Next

Novo v ponudbi !!! TIP GRŠKEGA JOGURTA - navadni ter z različnimi okusi (vanilije, borovnice, jagode,...)

Hrustljavi piščančji zvitki

Priprava:

Piščančje zrezke potolčemo, na vsakega položimo rezino pršuta in palčko sira za žar - FLIS. Zrezke zavijemo, jih spaniramo v moki, jajcu in drobtinah ter spečemo v pečici na 175 C približno 40 minut. Postrežemo z žar omako.

Previous Next

Novo v ponudbi !!! Za vse, ki imate težave z laktozo. Imamo domač jogurt BREZ laktoze.